mai departe

Dati si voi mai departe www.SanduMaryan.BlogSpot.com

Votati-ma in TOP 66

Www. SanduMaryan. BlogSpot. com Top66 Statistici

www.Trilulilu.ro/FEDAYN

Trilulilu - Video, Imagini, Audio

sâmbătă, iulie 03, 2010

Problema Blogosferei Romanesti / de piticu.ro

La inceput au fost blogurile si a fost misto. Toata lumea era prietena cu toata lumea, toata lumea sustinea pe toata lumea, lucrurile mergeau asa cum trebuie. Dar parca nu era suficient asa ca Dumnezeu a zis sa apara traficul. Drept urmare blogosfera s-a schimbat, lumea a inceput sa scrie pentru trafic, sa se uite cu ura si dispret unii la ceilalti. Au inceput sa spuna cuvinte dure, de genul: ala e prea scump, nu ne putem ridica la nivelul lui sau vorbe de genul, ala are fumuri nu vorbeste cu mine.

WTF?! De unde ideea asta, de unde ura asta? De unde raca asta?

Toate astea au pornit de undeva, eu nu am reusit sa inteleg de unde. Si de asta nici nu inteleg de unde cretinatatea aia in care daca vreun blogger are vreo campanie toata lumea il uraste, pentru ca el are o campanie si restul n-are. Pai sa fiti voi sanatosi, puneti mana la munca, la fel cum are bloggerul ala o campanie asa poate avea oricine.
Ideea e simpla. Daca vreun blog are reclama pe el, asta nu poate fi decat de bine pentru toata blogosfera, iar toata blogosfera trebuie sa-l sustina pe cel care are reclama. Nu pentru ca are reclama, ci pentru ca asa isi pot atrage si altii reclama respectiva. Daca o campanie merge bine pe un blog, nu are feedback negativ va atrage automat mai multe campanii, pe mai multe bloguri. E atat de simplu.

Cum se fac bloggerii cunoscuti deci? Categoric nu de unii singuri, asa cum sunt toti acum – fiecare pentru el. Ci impreuna, colaborand, facand chestii unul cu celalalt, dandu-si linkuri, crescand astfel blogosfera.

NU va uitati la Cabral sau Zoso. Ei sunt nimeni. Ei nu conteaza. Ei sunt doar doua persoane, restul blogosferei e imens. Nu trebuie sa scrieti pe bloguri doar pentru Cabral sau Zoso, nu trebuie sa va raportati la ei si sa spuneti ca din cauza asta nu cresteti, ca lumea citeste doar blogurile lor. Nu, lumea citeste toate blogurile daca dati linkuri sa va faceti cunoscuti, sa va faceti vizibili, sa participati la intalniri, sa dati poze, sa comentati, sa fiti parte a social media.

E greu?!


acest material apartine blogului www.piticu.ro

Niciun comentariu: