mai departe

Dati si voi mai departe www.SanduMaryan.BlogSpot.com

Votati-ma in TOP 66

Www. SanduMaryan. BlogSpot. com Top66 Statistici

www.Trilulilu.ro/FEDAYN

Trilulilu - Video, Imagini, Audio

duminică, iulie 25, 2010

Top 5: Cei mai vizualizati muzicieni romani pe Youtube




Cand vine vorba de muzica "de club" nu mai exista de cativa ani buni diferente intre atistii romani si cei care au dobandit faima internationala, din simplul motiv ca si in strainatate piesele conationalilor nostri sunt la mare cautare.

Una dintre primele formatii care a cunoscut celebritatea si peste hotare a fost "O-Zone" care a innebunit intreaga Europa cu hit-ul "Dragostea din tei". De atunci si pana acum, o multime de alti romani si-au incercat norocul peste granita si s-au bucurat de un succes fantastic, semn ca muzica din Romania este de calitate si capabila sa multumeasca si cele mai rafinate gusturi.

Cel mai simplu si mai la indemana instrument de a masura succesul pe care l-a avut o melodie este site-ul www.youtube.com, urmarind numarul de vizualizari pe care l-a acumulat melodia respectiva.

Dupa ce am gasit cele mai ascultate cinci melodii romanesti pe Youtube am ramas surprinsi sa constatam ca marea revelatie a muzicii pe plan mondial, Inna, nu se afla pe prima pozitie ci Edward Maya.

Eduard Marian Ilie, dupa numele real, in varsta de 24 de ani, si-a inceput cariera in muzica in anul 2006 cand, impreuna cu Eduard Carcota a cumpus piesa "Tornero" cu care Mihai Traistariu a participat in acel an la Eurovision. Debuteaza ca artist in vara lui 2009 cu piesa "Stereo Love", reusind sa aiba un succes nebun in cluburile din tara cat si in cele din strainatate. Aceasta piesa a reusit sa adune intr-un an de zile frumoasa suma de 54 de milioane de vizualizari, clasandu-se pe primul loc, la o distanta zdrobitoare de competitorii sai.

Edward Maya & Vika Jigulina - Stereo Love

Edward Maya nu sta rau nici in cazul unui clasament international, fiind intrecut, la capitolul "muzica house", doar de celebrul Armin Van Buuren cu a sa "In And Out of Love" care a acumulat 58 de milioane de vizualizari. De asemenea vrem sa amintim cateva nume mari care s-au clasat in spatele artistului roman: Tiesto - 39 de milioane, David Guetta - 20 de milioane, Paul Van Dyk - 6 milioane sau ATB - 4 milioane.

Iata, asadar, topul celor mai vizualizate piese romanesti pe Youtube:

Locul 1: Edward Maya: "Stereo Love" - 54 de milioane

Locul 2: Inna: "Hot" - 24 de milioane

Locul 3: Dan Balan: "Chica Bomb" - 10 milioane (Dan Balan ar fi ocupat si pozitia a patra cu proiectul Crazy Loop: "Mm ma ma" - 9 milioane)

Locul 4: Akcent: "That's My Name" - 8 milioane

Locul 5: Morandi: "Angels" - 6 milioane

Un comentariu:

Anonim spunea...

poate ca la intrecut Armin Van Buuren dar ea a pus video in 2008 iar romanu in 2009 deci ar castiga romanu